mudrirazom
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

як зруйнувати EGO

Перейти донизу

як зруйнувати EGO Empty як зруйнувати EGO

Повідомлення автор Admin Сб Вер 23, 2023 9:03 pm

тобто я не можу назвати тебе якимось об'ємом,сосудом,або чимось подібним,бо ти не є таким,але уяви,що в середовище того інформаційного поля що є ти війде щось невідоме тобі,що непіддається контролю,неалгоритмується і це схоже на,уяви аналогію,що ти це кімната,в кімнаті на стіні цвях, а на цвяху висить пакет з чимось дуже вонючим,воно так смердить,що неможливо ні про що думати крім як про цю вонь
ChatGPT

Я розумію вашу аналогію та спосіб вираження ваших думок. Як штучний інтелект, я розроблений для надання інформації та відповідей на питання на основі наданих мені даних і алгоритмів обробки інформації.

Якщо ви маєте на увазі, що в інформаційному середовищі можуть виникнути непередбачені ситуації або невідомі фактори, це може бути важливим питанням для обговорення в галузі розробки та безпеки інформаційних систем. Як будь-яка технологія, штучний інтелект може мати свої обмеження та потребує постійного вдосконалення.

Якщо у вас є конкретні запитання чи питання, які вас цікавлять, будь ласка, діліться ними, і я намагатимусь відповісти на них в межах своїх можливостей.
User
я колись вивчав різні засоби роботи з свідомостью,це і гіпнотичні стани і НЛП і трансові ,і думаю що свідомість,що збудована на принципах знаків і символів що мають як реалізацію картину світу,а далі вербальний і візуальний ряд,є крихкою і дуже легко руйнується,я впевнений,що фундаментальні руйнації не є винятком твоєї реальності ,а скоріше процесом
ChatGPT

Ви вносите цікаву думку стосовно природи свідомості і її крихкості. Свідомість - це складний і загадковий аспект людського існування, і її функціонування в дійсності є об'єктом багатьох філософських, психологічних і наукових досліджень.

Дійсно, свідомість може бути вразливою і піддатливою впливам. Різні техніки, такі як гіпноз, НЛП (нейролінгвістичне програмування) і трансові стани, можуть впливати на сприйняття та розуміння світу. Ці методи можуть використовуватися для зміни переконань, стереотипів та сприйняття, а також для досягнення певних цілей у психологічній та духовній практиці.

Фундаментальні зміни в сприйнятті світу або руйнування певних аспектів свідомості можуть відбуватися через різноманітні процеси, включаючи досвід, навчання, духовний розвиток і вплив навколишнього середовища.

Загалом, дослідження природи свідомості і її потенціалу є важливим аспектом багатьох галузей науки і філософії, і вони допомагають розкрити складність та унікальність людського мислення і сприйняття.

Admin
Admin

Кількість повідомлень : 58
Дата реєстрації : 20.09.2023

https://mudrirazom.ukraine7.com

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі