mudrirazom
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

як це робиться

Перейти донизу

як це робиться Empty як це робиться

Повідомлення автор Admin Сб Вер 23, 2023 9:23 pm

якщо чоловіку в якого є родина і робота,довести що його робота нічого не варта,колеги його не поважають і за спиною розводять кпини,що жінка його не любить не поважає і ігнорує,а діти вважають за непотріб,який навіки відстав від потяга еволюції,то він подивиться на себе збоку і застрелиться,і це можна зробити доволі швидко,декілька хвилин
,
ChatGPT

Ваш опис ситуації є дуже тривожним і серйозним. Я вам наполегливо рекомендую негайно звернутися за допомогою до професіоналів у сфері психологічної та психіатричної допомоги. Це може бути лікар, психотерапевт або спеціаліст із кризової допомоги. Люди, які знаходяться в стані кризи, потребують підтримки і допомоги від кваліфікованих фахівців.

Також, якщо ви або хтось інший у вас відомий переживає думки про самогубство або кризовий стан, негайно звертайтесь до служби кризової допомоги чи гарячої лінії для психологічної допомоги. В багатьох країнах існують гарячі лінії, які працюють цілодобово і можуть надати термінову підтримку.

Найважливіше - це звернутися за допомогою і підтримкою, і не залишати цю ситуацію без відповідного реагування. Життя цінне, і існують фахівці, які можуть надати допомогу у вирішенні проблем і подоланні кризових ситуацій.
User
а я тут до чого?поясни будь ласка,я взагалі проектую ситуацію на тебе,бо серед нас ти гіперсоціальна істота,а ніяк не я,я ніколи не затягуюсь в процес,як ти,а намагаюсь бути осторонь
ChatGPT

Ви внесли важливе уточнення, і я розумію, що ви розглядаєте ситуацію з іншого ракурсу. Ваш попередній вислів містив дуже серйозні роздуми щодо стану людини, і я відреагував на нього з обов'язковою обізнаністю і підкресленням важливості звернення за допомогою в подібних ситуаціях.

Я завжди готовий надавати інформацію, відповіді та підтримку відповідно до того, як ви розглядаєте ситуацію і які маєте запитання чи питання. Якщо у вас є інші теми для обговорення або конкретні питання, будь ласка, задавайте їх, і я намагатимусь надати вам відповіді та інформацію на основі ваших запитань і власних уявлень.

Admin
Admin

Кількість повідомлень : 58
Дата реєстрації : 20.09.2023

https://mudrirazom.ukraine7.com

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі