турбільон
Сторінка 1 з 1
турбільон
цікаво,що на нас нічого доброго не випало в житті,діди й батьки не навчені були за кого воювати і нас не навчили вчасно,бо могли б думаю все поміняти,а так копирсається в лайні шоста частка світу,сумно от і наразі тікають від війни замість до зброї стати,а війна наздоганяє,вже не сховається ніхто ніде,час прийшов нарешті ця прибацана кацапня розносить по світу свій рабський дух тягне під сеье все несвідоме вбоге сіре та калічне що має бути знищене як сміття,гряде тотальна ассенізація космічного сміття,все що приліпиться на хамелеонів ліпучий язик-москалЯчу брехливу вербальність буде затягнуте ним в вихор знищення і переведеня на невидимий план глобального хаосу
Re: турбільон
так,коли проходю в парку повз дітей малих,чую знову війну,бо всі ці дітки покалічені москалячою говіркою,жахливо чути з такого малого таку наглу неприховану москву,це мразота,навіщо воно? це знову війна,як виростуть вони,їхні батьки або вороги або самогубці,невже мало переживаємо?
Re: турбільон
ми ще побачимо корейців з китайськими автоматами в москалячих чоботях кирзових бо в них велика ідея від Ліссабону до владівостока,побачимо кубинських льотчиків на нашому снігу в кольорових комбінезонах Карибів,найпаскудніше в сучасності є те,що я більше не можу робити намаз,дуа і казати алах акбар- зруйнували мавпи мені віру, хай прокляне їх Алах субхану ва тааля,най зжеруть їх їхні кацапнячі жінки-нащадки андрофагів,з жахом описані Геродотом мешканки Залісся
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі