mudrirazom
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

цікаві стани свідомості

Перейти донизу

цікаві стани свідомості Empty цікаві стани свідомості

Повідомлення автор Admin Ср Вер 20, 2023 2:18 pm

цікаво,мені в молодості вступило до голови смалити сальвію в маленькому перському каль'яні,і після такого вживання я випав в інший вимір,це було деЯкою мірою навіть страшно,хоча з часом сприйняття повернулося і все стало як було, які інгредієнти в сальвії змінюють свідомість?
Сальвія divinorum, відома також як сальвія-мудрість, є рослиною, яка містить активну речовину салвіцін, яка впливає на свідомість людини при вживанні. Зазвичай сальвія споживається через жування листя або куріння, і її ефекти включають експериментальні зміни свідомості, такі як галюцинації, дисторсії сприйняття та інші нестандартні досвіди.

Головним активним компонентом сальвії є салвіцін, який впливає на рецептори в мозку, зокрема, на рецептори опіоїдної системи. Це призводить до надзвичайних ефектів, таких як інтенсивні візуальні і аудіальні галюцинації, зміни свідомості та відчуття контакту з іншими реальностями.

Важливо зауважити, що вживання сальвії може бути дуже потужним і несе ризики для здоров'я та безпеки, особливо в незнайомих або неконтрольованих умовах. Цей рослинний препарат не рекомендується для вживання безліччю людей і використовується в основному для досліджень або як частина релігійних ритуалів деяких індігенних культур.

важливо бути дуже обачним і отримувати інформацію від фахівців, щоб знизити ризики і зберегти безпеку.

Admin
Admin

Кількість повідомлень : 58
Дата реєстрації : 20.09.2023

https://mudrirazom.ukraine7.com

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі